Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sockerbit

lika stark och stadig som en sockerbit i

hett vatten står jag och det skållar mina vader

som aldrig är smala nog

i hålet i ditt huvud och min själ

som gått sönder och du får mina bitar

som blev över när jag pusslade ihop den

igen och åter igen utan att hitta rätt form

för den passade inte med pepparkakan

inte med makan eller maken eller hästen eller grisen

och formen var helt fel

igen och åter om igen trygghet i tåren nerför

kinden som rodnat av ilska och besvikelse

och doften av bränt hår

dröjer sig kvar även efteråt

när du har gått




Fri vers (Fri form) av Linn Korpsång
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-28 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Korpsång
Linn Korpsång