Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tre barn var hemma på middag....


Jag ser in i hav

Tre par ögon
blå, bruna, melerade
som speglar tre själar
de viktigaste människor
i mitt liv- mina barn

era ögon var de första
jag såg in i

Jag såg himlen, kärleken, livet
Livet som skänkts till mig,
det bästa i livet

Att se in i era ögon
är
att
LEVA
i
KÄRLEK




Fri vers av Maiah VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP