Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat har kallnat

Frusen själ
Frostigt hjärta

Berörs av heta känslor
Skyggar undan
Rädd för värmen

Tinar långsamt
För långsamt

Det hinner bli vinter igen




Fri vers av Mönster
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 22:09



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Nej...låt de inte bli vinter igen
2011-05-01

    Loffe
Jag lovar att aldrig underskatta din förmåga att skapa poesi. Förhållandevis enkelt skrivet. Kruxet består bara i att hitta på alltihop och formulera lika vackert som du. Tack för fin läsning!

// Loffe
2011-01-09

  Cia
du är bäst!
2010-11-29

    Mefisto
Enkelheten räcker långt. Jag gillar detta.
2010-11-28

  Nikolai Jungsin VIP
mkt levande beskrivet
vi brända barn som skyr elden trots att den lockar..
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster