Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste spy upp min ångest

Jag måste spy upp mitt mörker.
Mitt hat
min frustration
och min ångest
måste
ut

Det känns ungefär som ett myggbett på själen
och hur mycket man än försöker
kan man inte klia på själen
så det kliar
och kliar
och kliar
och det måste ut.




Fri vers av judit.s
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-28 22:40



Bookmark and Share


  aol
livet är nog inte i sig ett problem
som ska lösas, utan en sorts verklighet
som är ibland svårtacklad,
2010-12-19

  Skald
Låter jävligt irriterande. De korta raderna och enkla ordvalen förstärker det, du är förbannad och irriterad när du skriver. Bra skrivet!
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

judit.s
judit.s