Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst, Längtan, Hopp

Törst, längtan, hopp
Tårar faller, dripp dropp
En värkande kropp
En drömmande knopp
Rädsla för en flopp
Och ett förlorat lopp
Varmt te i en kopp
En påse med plopp
Kan inte få en på topp
Lika bra att ge opp
Sluta drömma, stopp!
Törst, längtan, hopp




Bunden vers (Rim) av Mönster
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-28 23:10



Bookmark and Share


    papillon
Roligt skriven!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster