Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförening


Återförening

Moln som ensamt du vandrar
vart för ditt mål?
stanna, så att sinnet
i din vithet får fridas,
i den finna den ro som hjärtat
och själ behöver,
med dig vill jag färdas,
mot de okända mål,
där liv har mening,
så när upplösningen kommer
återförenas jag,med de jordiska
element som är vår skapelsen.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 18:05



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Härligt skrivet av dig!!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP