Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste säga dig...


Det finns
En kvinna
En alldeles särskild
Och sällsynt vacker sort

Två gröna ögon
Så djupa
Så vackra
Så omöjliga
Att värja sig mot

Ett leende
Så mjukt
Så behagligt
Så omgärdat
Av ditt mörka hår
Som en ram
Runt den vackraste tavla
Någonsin målad

Du måste få veta
Jag måste få säga
Innan mitt
Hjärtas sömmar
Spricker upp
Och går sönder
Brister
Stygn för stygn

Du måste få veta
Jag måste få säga
Allt det jag
Bär med mig
Som ingen ser

Jag måste få berätta
Säga dig allt
Eller ätas inifrån
Av längtans
Glupska demoner
Som lämnar mig
Blödande inuti
Ensam och tom

Min älskade

Vad kan jag göra
För att få dig att lyssna
Och få dig att förstå
Min dröm…?

TT

© 2010




Fri vers av TT
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-29 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TT
TT