Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR?



Varför fanns du aldrig där när jag behövde?

Varför fanns du aldrig hos mig när jag längtade efter ömhet?

Varför fick jag aldrig träffa dig när jag var liten?

En \"annan\" försökte ta din roll utan att lyckas!

Gjorde han allt han kunde för att \"ersätta\" dig?

Jag vet inte...

kanske?

Tomheten försvann aldrig, inte ens när jag träffade dig...

För du gjorde mig besviken ledve inte upp till mina behov...\"Krav\"?

Var jag endast ett stort krav för dig?

Var jag endast ett stort besvär som krävde kärlek som alla andra barn...

Hur kunde du ge en annan makten att ta hand om mig, svika mig?

Känner mig ständigt i vägen , osocialiserad, utanför.

Jag står upp för de svaga!!

*Eller hur*

Jag har ju fått stå upp för mig själv hela livet...

Trots att jag inte orkat...




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-12-03 08:59



Bookmark and Share


  Therés
Ja man undrar verkligen VARFÖR!?
Här kan nog många känna igen sig.
Bra skrivet.
2006-01-07

  sol
"Tomheten försvann aldrig, inte ens när jag träffade dig..."

din dikt har en sann kärna här som jag tycker mycket om!
2005-12-06

  Ki
Ja! Precis så är det ju...

står upp för de svaga...
som vi måstat stå upp för oss själva
då ingen annan
vågat
mäktat med...

så smärtsamt sant min vän!
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan