Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde jag glömt



Trodde jag glömt.

Trodde jag förlåtit.

Men hjärtat var aldrig med...




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-12-06 11:08



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Hjärtat har en förmåga att dröja sig kvar..
Fint förmedlat med dina ord.
2005-12-06

  sol
trerading som rymmer väldigt mycket!
2005-12-06

  BaraEnFlicka
Dessa ord skär som en kniv in i bröstet! Så sanna...man inbilar sig en sak men det går inte! för hjärta ville nått annat!
2005-12-06

  mariann
Dessa hjärtan som måste tala!
Små innehållsrika ord!
2005-12-06

  Propella
Hupp.

Riktigt bra beskrivet! Skickligt att på tre rader rymma allt.
2005-12-06

  Ki
Det är ju det...

våra hjärtan måste få skrika ut allt det där
som vi inte tillåter dem...
om de
om minnena
någonsin
ska läka

Pusssar i masssor
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan