Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterligare ett àr äldre...

Men det finns vissa som är rädda
eller snarare, de vill förbli evigt unga,
men mig gör det inget att àldras...

Ytterligare ett àr till fyrtio nu...

365 dagar som jag kommer att vara 39...

Men ingen kris här inte, när jag fyllde trettio,
dà var det en stor fest med familjen,
fyrtio blir väl en liten fest, antar jag...

Jag väntar till den 29 november 2011...




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 20:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grattis!
De som är rädda för att åldras är högfärdiga.
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm