Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort sekund värmer år

Kände värmen
rusa genom
min själ
fylla mitt hjärta
av glädje

men stunden var kort
och snart efter
hördes tonen
dovare och dovare
men känslan levde kvar

En kort sekund
värmer år
i sinnet
håller dammråttorna
i skrymslen
levande
och ger drömmarna
evigt ljus




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson