Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterharmoni

så underbart vacker
den kyla
som kyler min hud
bildar
vyer och
skapar miljö
så älskvärd
att den blir varm

en känsla
av värmen från en brasa
en kopp
varm choklad
eller längtan av närhet

vinterharmoni
fyller sinnet
och leendet
kryper i huden
efter minsta beröring




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-29 21:06



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader som värmer i kylan. =)
2010-11-30

  peter markurth
varm
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson