Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sova på en buss

en resa
ja det går väl an

men två nätter på rad
nä fy fan
det går en zombie
på stan

att sova på en buss
ger högst en timmes sömn
och
för att du
slippa gå i sömnen
bör du undvika
att göra det följande natt




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson