Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

schizofreni

Jag förstår ingenting

Från otrolig smärta
(Ett trasigt, bultande hjärta)
Till att knappt känna någonting alls
Tio sekunder senare. Aj. Igen
Tio sekunder senare bara falla
falla för honom
falla isär
Jag vet att jag inte är
kär

Men varför vill jag då så mycket?




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 373 gånger
Publicerad 2010-11-29 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta