Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur hittar man den rätta?

Hur hittar man den rätta?
kan nån säga det
hur hittar man nån
som är den rätta
för bara just mig

Det är inte lätt
saknar någon att älska
någon
som älskar mig.....

Vill känna hjärtat banka
såjag blir helt yr och het
om du vet nått om det
kan du vell berätta. Tack!




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-29 23:00



Bookmark and Share


  TT
...gillar denna...känner igen mig i orden...bra!!!
2010-11-30

  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
En fråga av stor betydelse presenterar du här
Tror inte det finns så klok bok så den kan förklara det där.
Så pröva med en kokbok och lite köksbesvär. Sen bjud på en liten fest tète a tète!
2010-11-30

  Tini Tut
Han brukar komma när man minst anar det.
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna