Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckande

Försöket att
sluta röka
sket sig
som vanligt

Tröstar mig med
att det inte är
mitt värsta fiasko
här i livet




Fri vers av ghost
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 07:14



Bookmark and Share


  ghost
Nu ska du inte vara sån...
2010-11-30

  Kalle.O
Inte ens ditt näst största:)
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost