Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkörd julgran



där stod jag och frös
väntade på att få
bära hem någon julgran
gällde ju tjäna lite pengar

idag kan man köpa pizza
och få den hemkörd
men julgran går inte
numera hugger man den själv

det enda hemkörda man har
är procenthaltig dryck
och den måste man ha
när man hugger en gran




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-30 14:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Måste man ha den drycken ?!
Nej, jag tar kaffe :) Kaffetåren den bästa är !!
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson