Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En beundransvärd kvinna

Ofta prövad
men alltid
befunnen tålig.
Sprudlande livsglädje
vacker framtoning.
Elegant och kultiverad.
Ingen kan ana
vilka plågor
du genomlidit.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 20:41



Bookmark and Share


  helenita VIP
Underbar hyllning till kvinnan!
2010-11-30

  Ninananonia VIP
Vilken vacker hyllning! :)
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP