Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter jordbävningen

Omedelbart efter
den förödande
jordbävningen
i Haiti talade
världens statsmän
och utlovade
återuppbyggnadsbistånd

Sedan blev det tyst
Av det utlovade
biståndet har endast
en tiondedel utbetalats

Någon som är förvånad?




Fri vers av ghost
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-22 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost