Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Blicken mot frostigt
Himlavalv

glittrande is
Landskap

Små spröda vingar
Andades rosa moln

Ett ögonblicks svävande
Jag lovar




Fri vers av Neal
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-12-03 13:26



Bookmark and Share


    svävaren
en sötis. fasst inte löjlig på något vis.
sväva vidare du för den har e bra
2005-12-04

  Smultris
jag svävar oxå.... dina rosa ord är som moln för mig...
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal