Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leker med elden

tankar snurrar
eko
saknad dunkla vrån

spänning
väcker äventyr
tänder gnistor

njutning skapar
tillfällig lycka
ler
vill
går det
är det tid
att kyla den eld
som slukar
sin väg

leker med elden
och just nu
känns det bra
att det kan vara så




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-01 01:03



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En lek..
värmen som smeker sig fram tills den blir smärtsam..
känner igen
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson