Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett snack med min spegelbild

du stirrar på mig
säger ingenting
men får mig arg
gör mig gråhårig

du bländar mig med ett leende
gör mig osäker
får mig att begrunda
den väg jag tagit

men trots att
ett snack
med min spegelbild
ger mig egentligen ett tomt
men ärligt svar


du är unik för du är just den du är




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-01 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson