Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den för ett tag sen...


Ärkemuppen är idag på TV:n


Ärkemuppen är idag på TV:n
Igen

Han borde få ett pris av humanisterna eller nåt
Som den kompletta motsatsen till Ansgar

För avkristning av samhället….
Han som tog bort tron och Gud

Från svensk kyrkan
Nu som f d visserligen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO