Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sahlin och Co


Det visar sej att Sahlin och company

Sökte stöd från USA inför valet



Men det kom av sej

För man lierade sej med VP och MP


Så blev det andra bullar

Så Sahlin och Co är nu åter tagna


Med brallorna, ja eller kjolen, ner, eller kallas de uppe

Klart att WIKILEAKS avslöjar en del ”farliga sanningar”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-05 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO