Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kom en parasit


Det kom en parasit

Som orsakade mycket skit

Ta inte det hit, bara

Det räcker med att Östersund

Inte få en blund

De kan ha sina odjur

Och otur

För sej själva

I sin republik

Åt helvete med musik




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-02 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO