Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var leken på 50-talet

vi lekte hela tiden
när jag var barn
fanns igen TV
ingen video
knappt några leksaker

vi spelade kula
byggde kojor
spelade landhockey med boll

byggde crossbanor
där vi sedan
hade cykelcross

leket cowboy och indian
spelade fotboll
överallt

krossade många rutor
men skoj hade vi
och kreativiteten
var det inget fel på




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-01 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson