Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen bön...

Tack Gud
För att du finns
För att du lät mig
Se henne idag
Om så än bara
För en liten stund

Tack gode Gud
För att du lät mig
Tala med henne
Om så än bara
En kort minut

Du vänliga Gud
Som tar
Och som ger
Kan du inte
Ge henne mitt hjärta?
Kan du inte få
Den jag älskar
Den vackraste kvinna
Du någonsin skapat
Att se på mig
På samma sätt
Som jag ser på henne?

Då, käre Gud
Skulle jag få
Hålla henne
I min famn
Se henne
Alla dagar livet ger

Men jag tackar dig ändå, Gud
För att hon finns
Den vackra
Vars namn hedrar dig
Även om hon
Ännu inte är min

Men så länge vi finns
Du och jag, Gud
Kan jag hoppas
Att du en dag
Hör min bön
Och låter henne varje kväll
Somna trygg
I min famn…

TT

© 2010




Prosa av TT
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-01 12:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så sagolikt vacker är din bön :)
2011-01-29

  Maiah VIP
Vilken kärleksfull och ödmjuk bön...hoppas den blir bönhörd...
annars kan du hjälpa till lite på traven genom att ge dig till känne...=)
2011-01-23

  prinscess VIP
önskan om en äkta kärlek
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT