Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
litet tidsdukoment för ungdomen idag som har allt.


Nostalgitripp från 50-talet

när jag var liten ville jag bli busschafför
satt ofta i ett skåp hemma
hos moster och morbro
där var jag busschafför
kastrullerna ut och jag in

det var på den tiden
då morbror kom hem
klockan 12 och åt middag
sedan sov han 30 min
innan han återvände till jobbet

min moster och morbror hade
ett kylskåp och en frysbox
hemma hade vi bara ett kylskåp
men i ett annat hus
hyrde vi ett frysfack

hemma hos oss
hade vi en vedspis
där mor lagade maten
och värmde upp köket
på samma gång.

vi hade inte så mycket prylar
men det var mycket kärlek



ps blev inte busschafför




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-12-01 12:38



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
härliga bilder från förr
2010-12-01

  Marja-Liisa Koski VIP
Bra! Väcker nostalgiska känslor från tidigt barndom hos farföräldrarna!
Kram!
ML
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson