Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick TV 1958


vi skulle få en TV
sverige spelade
fotbolls vm i sverige

far köpte en tv
som på den tiden
var svartvit

såg sveriges matcher
kommer ihåg
kurre hamrins mål
mot tyskland

såg finalen
mot brasilien
sverige förlorade 5-2
alla kvarteres
ungar såg tv hemma hos oss

vid bra väder fick far in östtyskland
han satt såg boxning
som de visade

lyckan var en svartvit tv






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson