Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små stenar

Dragen bakom

Med händerna bundna framför


Ansiktet mot marken

I en tragisk dans med småstenarna



Uppriven insida

Du ville se mig lida


Se mig gråta

Gråta småsten


Uppriven framsida

Dragen bakom dig


Släpad på stranden

Bland stenar små

Uppriven klänning


Det var den finaste jag hade



Jag tog den på mig för din skull

Den var blå


Som små vågor


små stenar

uppriven flicka


släpad, dragen


vacker var hon




men nu är hon trasig
och fylld med små stenar




Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-01 17:16



Bookmark and Share


    Den försvunna
Det var en stark och drabbande text. Framförallt genom sin återhållenhet. Att lämna kvar konturerna och låta smärtan ligga strax under ytan. På så sätt öppnar du ögonen för det fruktanvärda.
2011-02-04

  prinscess VIP
smärta och sorg
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan