Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag särar på benen och ger dig allt du önskar

Rid mig



Vrid mig



Make me twisted...

helt enkelt


men det är ju inte helt enkelt
när man är så tung som jag.

Har mycket att bära

sånt som du inte förstår

eller inte tar dig tid till

men det är uppenbart vad du vill

du säger till mig "sitt still"




Jag särar på benen och ger dig det du vill ha




ser att du suktar



mitt finger jag fuktar



så stoppar jag det i ditt.....




öra




du stannar till och ser mig i ögonen, brister ut i skratt





FyFAN vad du är MIN!




Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-06 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan