Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen igel ;du suger;

då du drog mig åt sidan ;du kommer väl ihåg den gången?;
och lät din blick borra
djupt och skoningslöst
tog du dig friheten
att rota i mitt inre, att rota dig i mitt inre
än sitter du där, som en ihärdig igel
och suger min livskraft

Ändå kan mitt förstånd inte leda mig rätt
jag älskar
hur du plågar mig
för du plågar mig så försiktigt


så kärleksfullt




Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-19 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan