Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En illusion.

Smärta är en illusion!

Smärta ÄR en illusion!!

Jag intalar mig bestämt, smärta är en illusion








Åt helvete med illusionen! Ge mig smärtstillande!

Smärta är en illusion tills de ögonblick då den blir olidlig




Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-20 23:54



Bookmark and Share


  aol
jaa allt vi gör våra roller är en illuson, skulle alla kunna kliva ur illusionen skulle vi se att vi ärså lika nakna,
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan