Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALLÅ JAG ÄR BRANDFARLIG

Du vet när jag brinner,

Du står där och skriker! som ett otystligt brandlarm

och jag hatar dig, det,
håll tyst

snälla den gälla tonen den skär


tänk om jag vill brinna

brinna för något

du stoppar mig
och skriker i mina öron

släcker mig som ett jävla brandskum
Avskum är ditt rätta namn


Låt mig brinna om jag så blir till aska

allt är bättre än att slockna halvt bränd


jag blir en pyroman och bränner dig

nu när leken ändå är igång


och jag ser hur du springer i panik
i cirklar
jag ser uttrycket i ditt ansikte, det som är kvar av det

nu är jag nöjd

jag brinner för att se dig brinna


och du slocknar och faller ryckande till marken


vad har jag gjort?


jag brände mina chanser och allt är tystnat


mitt brandlarm och brandskum
min säkerhet

allt är borta


och jag brinner,


SLÄCK MIG

SKRIK PÅ HJÄLP!


du är tyst

du ligger där och är tyst


och jag hatar dig,det






Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-03 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan