Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De har varsitt rum dem små

jag ville skapa något som väckte känslor
jag ville få folk att skratta
att gråta, att känna smärtan som bor i oss alla

jag har röster i mitt huvud
men det är inte så hemskt som ni tror
ni tror jag behöver hjälp, men jag trivs med dem där uppe
dem behövs för att jag ska orka vara jag

någon annan än det vill jag aldrig
nej hur som helst sa dem till mig att döda ting kan prata
och nu kan dem det bara jag låter dem

Vet ni att när ni lämnar en urdrucken burk på bordet
står den där och skriker att den känner sig tom
medans den fulla vinglar runt i en skvalpande takt

...det finns två dörrar där uppe också
de har varsitt rum de små
och på mitten bråkar dem och sedan älskar dem.

sedan bryter jag deras samtal och påminner dem om att jag har makten att styra dem
då blir det tyst
och sådär en lite konstig stämning, lite kvavt i luften





Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan