Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser bilden av mitt barn



Jag ser bilden av mitt barn

Av vårt

Fast det är inte oss

De var nog aldrig oss

Det var en olycka



Men han älskas

Hans existens gjorde livet uthärdligt

Och de andras

Livet var liv med dom

Ser bilden och ögon tåras

Nåt bra har man kanske gjort ändå

Om de nu räknas som att ”göra nåt”

Gud gör väl jobbet

Jag gjorde ju bara nöjet

Det enda som var ett nöje




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 20:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO