Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagis i rymden



En uttråkad dag när jag inte har något att göra, får jag ta en tur till dagiset i rymden. Ser om något nytt har hänt på dagiset i rymden och vem som kommit idag. Sätter mig framför datorn och loggar in. För att de andra på dagiset inte skall veta vem jag är väljer jag ett "nickname". Här kan man gömma sig under flera "nick" och lura skjortan av folk. Detta dagis har ingen fröken.
Jag väljer File Min John. Då kan jag vara vem som helst, för inte vill jag berätta att jag är en 60 årig gubbe.



finsk_prinsessa => ruizza: tar emot lite va *L*
ruizza => finsk_prinsessa: kan inte
Jocke21 => annette46: hej ...hur är kvällen
finsk_prinsessa => ruizza:
ruizza => finsk_prinsessa: Näver
ruizza => finsk_prinsessa: hahahha
ruizza => finsk_prinsessa: Med?
finsk_prinsessa => ruizza: *flirtar febrilt*
finsk_prinsessa => ruizza: me dig
ruizza => finsk_prinsessa: hahaha
*wILMa* mumlar: Säger heeeeeej till preccccccccccccccis alla!!!!!!!!
ruizza => finsk_prinsessa: Du är kul tjejen
junikvinna => Nisse44: så konstigt
ruizza => *wILMa*: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej sötis



Så här kan det se ut när folk pratar med varandra på dagiset, man kan tro att några saknar vissa tangenter på sitt tangentbord, för det är inte många bokstäver de kan skriva. IQ är inte speciellt hög, det är därför vi är på detta cyper space dagis. Alla är utklädda så man vet inte vem man pratar med eller så mumlar man med alla. Man måste skaffa ett lexikon för att förstå detta språk, för jag har ännu inte fattat vad de vill. Stava vet ingen vad det är finns ingen stavningskontroll. Tror de pratar bättre på ett riktigt dagis. Det är bara att skaffa ett "nick" och kasta sej ut i den mörka rymden och chatta på, ändå ingen som vet vem du är.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-02 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson