Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressig månad men även minesvärd månad

Så mycket som ska hända
så mycket man ska göra
tiden räcker inte till
driver en till vanvett

folk rusar
affär
efter affär
köper
handlar

men i ögonen
lyser glädjen
och trots
att plånboken
ekar tomt
när man är färdig

hör man skratt
ser folk
lysa
men i hörnen
ser man de
som önskar
tiden var slut
och plågorna över

En månad
som har bra
sidor
för det är mycket
att fira
för många

men alla är inte lyckliga
alla har inte den turen
så för vissa
är det en månad
i tårar

men de som skrattar
och ler
är de som ser
nöjet med
att stressa
för att hinna fira




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson