Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker kyla

Du ser en vy
den tar dig med häpnad
låser dig fast
i minnet
du bevarar bilden

vacker natur
frusen natur
inget levande
men gnistrande vackert

man ser
det som annars
ligger dolt
man känner
svaren
på tiden
att pulsera

och stunden viska dina svar
du hör i det tysta
känner i det dolta
men längtar
efter värme
när blodet i dina ådror
sakta fryser till is

men allt i kring dig
består
av vacker dödande kyla




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson