Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din rädsla får mig stel

Dina ögon lyser tomma
du verkar inte va
närvarande

Hör rädsla i din röst
men inga frågor
om varför

Väntar
försöker stötta
försöker va ett stöd

men skuggorna slukar dig
och ger mig kalla kårar
hur ska jag kunna hjälpa
när de svar jag har
inte alltid
är de
du just nu behöver
mitt älskade barn

Din rädsla får mig stel
för jag vill
bara visa dig
livets goda sidor
nu när du är liten




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-02 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson