Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så blödig!

Jag visste inte att jag kunde vara så känslosam
Så blödig
Nä, inte efter att jag själv märkte vad jag hade skrivit ner svart på vitt
För när jag sen själv läste det som jag hade skrivit ner, så tyckte att jag själv att det bara var fullt med färger av alla de olika slag
Och i mitt hjärta så vart jag faktiskt själv lite svag över de känslosamma orden som jag hade skrivit ner
Konstigt!
Vilken konstig känsla
Vilken reflektion
Vilken konstig speglig av en själv, för det där kan ju knappast vara jag?!

Så blödig!

Ken Cassel
2/11-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-02 19:53



Bookmark and Share


  anits VIP
vackert
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel