Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig




Krig
Krigen dödar män, mest
Kvinnorna blir ensamma
Men på något sätt så lyckas man
Alstra barn ändå
Det är ofta ”bara” tid av njutning och närhet
Som saknas

Men de alstras barn
Ändå
Av nån anledning
Men krigen och de styrande
Stjäl tiden som skulle vara av kärlek
Själars ofrid
Omger tider av oro
Orostider

Och det är inte bara tiden som stjäls
Oftast
Man stjäl deras liv
Deras kroppar
Deras gravar hamnar ofta långt bort
De anhöriga ovetande
Tider av sorg finns inte oftast
Inte tid till
Den stjäls den med




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-03 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO