Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledsen för det återkommande ämnet men det är vad jag har lust att skriva om för tillfället.


Hjärtslagen tonar ut

Drömmarna rinner undan
Sandkorn mellan mina fingrar
Jag kan inte fånga in dom
Hålla dom vid ljuset

Ser bara flimmret av färgerna
Medans dofterna
Vibrerar iväg
Så nära men ändå
Omöljiga att fånga
I andetagen nu

Sluter ögonen
Men mina hjärtslag nu
Lyder inte längre
Under din blick
De sackar efter
Tonar ut

Biten av mitt hjärta du tog
Sitter nu på sin plats
Återvänd
Men nu passar den fel
Är svullen och nött
Föralltid bortstött

Jag ville aldrig...
Jag bad aldrig om att få den tillbaka




Fri vers av Glömma
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-12-03 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömma