Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt liv


Hjärtat säger mig
att försöka gå vidare
i mitt liv,
efter mina egna
förutsättningar

jag vill fortsätta
kämpa för kärleken,
i det liv jag lever nu






Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-03 11:37



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det finns väl en gräns och när man kommer dit ska man nog tänka på sig själv.... Men det är bra att kämpa så långt som det känns meningsfullt...
En viktig text....
2010-12-03

  Anna Nickolausson
den känslan känner jag såväl igen
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne