Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan

Att vakna
utan
min längsta följeslagare

är förvirrande

vad ska jag känna?

Frånvaron
av dig

är som att ignorera dig
kanske du blir vred?
Hämnas?

Jag blundar
låtsas
som du inte finns.

väl medveten om att du kommer igen.
Som fantomsmärta
i en lem
som inte finns

Ångest. Tack för att du sover idag.

Jag tassar för att inte väcka dig.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-03 12:07



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Stark och bra.
2010-12-03

  Bjarne Nordbö
Som en box i magen. Känslofylld. Bra.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl