Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...påbörjad 2006...bearbetad 2010...


De svåraste frågorna...


De svåraste frågorna
Är de man inte vågar ställa
För man är så rädd
Att svaret skall bli något annat
Än det man hoppats på

Är det fegt att inte fråga?
Är det modigt
Att gå genom livet
Utan att veta vad svaret skulle bli?

Kanske är livet bättre
Utan visshet
Men med drömmarna kvar?

De svåraste frågorna
Är de man inte vågar ställa

Ända tills orden är sagda
Kan man hoppas
Kan man tro

De svåraste frågorna
Är de frågor för vilka
Man blir skrämd av tanken
På vad svaret skall bli…

TT

© 2006/2010




Fri vers av TT
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-03 13:05



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja ibland kan man kanske bli rädd av svaret
men det enda sättet är att ta reda på det genom är att fråga
bra skrivet
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT