Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyfs och fason (kort o gott)

 

Jag är inget får och ni är inga lammungar

men det finns en vits

med att tacka...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-04 17:17



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så sanna ord, perfekt titel
2010-12-04

    eva m h
:-)
2010-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Finurligt och sant.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter