Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad rusar jag efter, en längtan efter vad



om en längtan efter
en längtan

måste vidare för
att hitta längtan

längtan verkar
alltid vara
före mej

måste vidare så jag
kan hitta längtan

kanske hittar jag den aldrig

har jag
irrat omkring
så mycket
efter en längtan
som kanske
inte finns

men jag fick se världen





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-03 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson