Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från första sms:et

och det är nu jag hatar att jag har så bra minne,
kommer ihåg allt,
från första sms:et till det sista




Fri vers av lonelynights
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-03 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights