Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månlöpare

Jag löper med den fulla månen inatt

Längs osynliga stigar
i silvergnistrande skog


Jagande efter stjärnljus och frid


Följ mig kära, för även dina ögon
blänker i dess ljus


Jag kan höra den
viska i ditt blod


Måntid
nu är det
hög tid


Kasta ditt hölje, släpp din 
färgglada mask


Bli allt vad du kan
var den du är, helhet

Kom med mig ut
i nattens ljus


så löper vi samman
med månens gång


Du och jag månlöpare
bara du och jag




Fri vers av Roger VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2005-12-03 22:11



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
oj den var inte från igår..den är stark, berörande melodisk o vild..löpa med månen var snyggt...jag borde sno det..;)..men nej Roger jag gillar dig
2008-12-25

  Vildvittra
Helt underbar! Applåderar o bokmärker.
2008-12-24

  Björn Karlsson
Grattis

Härligt flyt med fantastiska bilder
2008-12-24

    Madeleine Ågren (Maduska)
Vilken rytm, och vilka bilder ... drömsk, snabb.
2008-12-24

    Erika H
en vacker bön
underbara bilder du skapar
ser två fritt löpande
och det är silver överallt
skuggor över marken
fria
utan band till några andra än till varandra
sig själv trogna, inga masker
fria
att löpa tills de svimmar av utmattning
och sen löpa igen

underbart Roger
helt sagolikt
så vackert
en klar favorit
tack
erika
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP